God debat ved virtuel spørgetime om forslag til Fagkongres 2022

Må oplægsholdere være udenlandske? Skal de være tilmeldt kongressen? Og hvordan øger jeg chancerne for, at mit forslag bliver accepteret? Det var blot enkelte af de spørgsmål vi drøftede på den virtuelle spørgetime i sidste uge.

af Faglig konsulent Bibi Dige Heiberg - 22.01.2021

Forberedelserne til udarbejdelse af et stærkt fagligt program til Fagkongres 2022 er i fuldt sving.

Gennem 2020 har DSF sekretariatet, i tæt samarbejde med projektleder for det faglige spor, Janne Dyrby og det videnskabelig panel, afholdt flere seancer med det formål at sikre en tidlig og stærk involvering af de faglige selskaber i det faglige program.  

Før sommerferien afholdt vi således et virtuelt kick-off møde, hvor vi fik rammesat processen frem mod Fagkongressen samt afstemt forventninger. Og d. 22 oktober var vi samlet fysisk i Middelfart til netværksdannelse og idegenerering med kyndig vejledning fra Nanna Rolving og Jane Andreasen, der begge sidder med i det videnskabelige panel.

FAQ om det faglige program

De mange gode input, fra såvel medlemmer af faglige selskaber som det videnskabelige panel, er henover sommeren og efteråret blevet samlet i en FAQ om det faglige program.

I FAQ'en finder man alle de gode spørgsmål og overvejelser, som vi løbende er stødt på, siden vi tog hul på planlægningen for mere end et år siden.

Seneste skud på FAQ'en er de spørgsmål der dukkede op på den nyligt afholdte virtuelle spørgetime, hvor Thomas Bandholm og Søren Thorgaard Skou repræsenterede det videnskabelige panel. 

Igennem knap 2 timer drøftede vi stort og småt relateret til at indsende forslag til det faglige program. Alle disse guldkorn skal I, der ikke havde mulighed for at deltage, selvfølgelig ikke snydes for. Vi har derfor lavet et sammendrag og tilføjet spørgsmålene inklusiv svar på FAQ'en.

Gå direkte til FAQ om forslag til det faglige program

Fagkongres sitet vokser

Men det er ikke kun FAQ'en, der gradvist udbygges i takt med at vi nærmer os Fagkongres 2022. I skrivende stund finder du på selve Fagkonkgres siden også Call for forslag til det faglige program, Tidsplan for fagligt program samt Blå bog for det videnskabelige panel.

Deadline for forslag til det faglige program er 1. februar 2021

Vi ved, at mange af jer arbejder ihærdigt for at få de sidste detaljer på plads i jeres forslag til det faglige program. 

Skulle I støde på udfordringer, kan vi varmt anbefale at slå et smut forbi Fagkongres 2022 sitet, hvor der er masser af inspiration og gode råd at finde.

Gå til fagkongres sitet på fysio.dk

Eller læs en af følgende nyheder fra fysio.dk:  

Det videnskabelige panel er klar

Hvad vil du gerne opleve?

Forslagene til fagkongressen skal indsendes ved at ufylde den formular man finder på Fagkongres 2022 siden. 

Gå direkte til formularen her