Nyheder

 • x
  Nyhed
  Studiedag i Odense

  Som optakt til fagkongressen var over 150 studerende samlet til studiedag i Odense. Her fik de bl.a. en appetitvækker til de faglige selskaber.

  16.03.2022
 • x
  Nyhed
  Højt fagligt humør på dialogmøde

  8. marts mødtes størstedelen af de faglige selskaber til dialogmøde. Her var der især fokus på ny organisering af de faglige kurser.

  10.03.2022
 • x
  Nyhed
  Hvordan undgår vi overflødige behandlinger?

  Kom til webinar med Dansk Selskab for Fysioterapi og Lægevidenskabelige Selskaber. Vi ser på hvordan vi kan undgå unødvendige spild af operationer og behandlinger.

  20.02.2022
 • x
  Nyhed
  Ny uddannelseskonsulent til DSF

  Dansk Selskab for Fysioterapi har ansat Sune Virkelyst i helt ny funktion, som uddannelseskonsulent i DSF sekretariatet

  03.02.2022
 • x
  Nyhed
  Kom på supervisionsuddannelse i 2022

  DSF og flere faglige selskaber har udviklet en supervisionsuddannelse, som nu for anden gang udbydes på Københavns Professionshøjskole. Studiestart 7. marts.

  05.01.2022
 • x
  Nyhed
  Faglighed-Faglighed-Faglighed

  Gentagne gange sættes fagligheden i højsædet i både foreningens faglige og politiske ben. Det er der 3 væsentlige grunde til.

  20.12.2021
 • x
  Nyhed
  Udpegninger & Høringer i 2021

  Når vi som fag inviteres til at indgå i høringssvar og udpegninger er der brug for stærke fysioterapifaglige kapaciteter. Dem har vi heldigvis en hel flok af, og de faglige selskaber i fysioterapi er super skarpe til at hjælpe os i sekretariatet med at finde de rette folk til de mange henvendelser vi får fra diverse myndigheder, patientorganisationer og øvrige samarbejdspartnere.

  17.12.2021
 • x
  Nyhed
  Nyt om Måleredskaber

  Måleredskaber er et af Danske Fysioterapeuters medlemsservices - og et populært et af slagsen. Gennem de sidste 2 år har Dansk Selskab for Fysioterapi arbejdet på en opdatering af Måleredskaber baseret på medlemsinvolvering og vi er nu klar til at løfte sløret for resultatet af anstrengelserne.

  16.12.2021
 • x
  Nyhed
  Den nye platform er bygget og samarbejdet begyndt

  Repræsentanter fra de faglige selskaber og et talstærkt fremmøde fra Hovedbestyrelsen (HB), udgjorde et vellykket fællesmøde d. 9. november. Et møde som blev efterfulgt af dialogmøde med faglige selskaber.

  12.11.2021
 • x
  Nyhed
  Specialiserings- og kompetenceundersøgelse

  Undersøgelse af specialiseringsordningen og muligheder for kompetenceudvikling: Læs konklusioner og anbefalinger.

  29.10.2021