Kom til dialogmøde & workshop om Fagkongres 2022

Mødet foregår d. 22. oktober kl. 10-16 på Hotel Severin, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart. Der serveres kaffe og lidt brød fra kl. 9.30, så kom gerne tidligt og hils på dine fagfæller.

af Bibi Dige Heiberg - 10.09.2020

DSF samarbejder med Danske Fysioterapeuter om Fagkongres 2022.

Det Videnskabelige Panel blev nedsat i foråret og om kort tid åbnes for indsendelse af forslag til  Keynotes, Symposier, Workshops og Round Table sessioner.

Har dit selskab en god ide til disse sessionstyper, men mangler sparring til at komme helt i mål med jeres forslag, så får I hermed muligheden for direkte sparring med 2 af Det Videnskabelig Panels medlemmer. Nanna Rolving og Jane Andreasen deltager på dagen med både oplæg og sparring og der vil være tid til at udvikle på jeres forslag samt mulihged for at danne nye samarbejder på tværs af selskaberne.

Der er plads til 2 repræsentanter pr. selskab. Det kan med fordel være nogen som i forvejen går med overvejelser om at byde ind på det videnskabelige program.

Hvis I ønsker at deltage, så skriv til Bibi Heiberg på fagkongres@fysio.dk senest 8. oktober 2020. Husk at oplyse hvilket selskab i repræsenterer og navne på deltagerne.

Se invitation og det fulde program her.