Har du en mening om fremtidens Måleredskaber på fysio.dk?

Hjælp os med at gøre Måleredskaber bedre ved at deltage i en spørgeskemaundersøgelse, som skal afdække medlemmer af Danske Fysioterapeuters brug, holdning og fremtidige ønsker til Måleredskaber.

af Faglig konsulent for Dansk Selskab for Fysioterapi Bibi Dige Heiberg - 27.11.2020

Måleredskaber opdateres

Måleredskaber på Fysio.dk er et populært medlemstilbud. Dansk Selskab for Fysioterapi varetager drift og udvikling af Måleredskaber. Vi arbejder lige nu med en række udviklingstiltag, der skal føre til opdatering af både databasen og websitet.

Gennem det seneste år har vi været i tæt dialog med de faglige selskaber, som har budt ind med en evaluering af, om indholdet på Måleredskaber i tilstrækkelig grad reflekterer de fysioterapifaglige specialer. Dette har blandt andet ført til 1) en lang liste af nye Måleredskaber, som gradvist bliver tilføjet databasen, 2) en kommende justering af specialeinddelingen på Måleredskaber samt 3) opdatering af procedurer for oprettelse af nye måleredskaber.

Udvikling af Måleredskaber udføres således i tæt samarbejde med de faglige selskaber i fysioterapi. Men for at sikre en høj grad af medlemsinvolvering i udviklingen af Måleredskaber inviteres alle medlemmer af foreningen nu til en spørgeskemaundersøgelse. 

Formålet med opdatering og udvikling af Måleredskaber er, at gøre databasen og sitet tidssvarende og afstemme såvel indhold som funktionalitet med vores medlemmers behov og ønsker.

Deltag og vær med i lodtrækningen om en tidlig julegave.

Vi håber derfor, at du vil investere 5 minutter i at medvirke til struktureret vidensudvikling af Måleredskaber.

Som tak for dit bidrag tilbydes du at deltage i lodtrækningen om en af 2  Fusion t-shirts. Undersøgelsen er anonym, men for at deltage i lodtrækningen skal  du angive din mail adresse, så vi kan kontakte dig direkte på mail hvis du vinder.

Du deltager i lodtrækningen ved at udfylde spørgeskemaet inden 20. december 2020 kl 24. 

Deltag ved at klikke på linket herunder:

Link til spørgeskemaundersøgelse