Virtuel spørgetime om Fagkongres 2022

Stil spørgsmål til det videnskabelig panel om dit forslag til faglige sessioner, når vi d. 13. Januar 2021 afholder virtuel spørgetime for alle interesserede.

af Faglig konsulent Bibi Dige Heiberg - 14.12.2020

Kreativitet og samarbejde på tværs af selskaberne var i højsædet, da vi tilbage i oktober afholdt dialogmøde og workshop om forslag til Fagkongres 2022.

Der er sidenhen arbejdet intenst i flere af de faglige selskaber. Sidder I nu med en bunke spørgsmål, som I ikke fik stillet eller besvaret på dialogmødet, kommer der her en ny chance for direkte dialog med det videnskabelige panel.

Thomas Bandholm og Søren Thorgaard Skou deltager nemlig som repræsentanter for det videnskabelige panel, når vi den 13. januar 2021 fra kl 9 til 11 afholder virtuel spørgetime.

Spørgetimen er for alle der er interesseret i at indsende forslag til keynote speakers, symposier, workshops og round table.

Tilmeld jer senest 10. januar 2021 til fagkongres@fysio.dk, så sender vi et link til spørgetimen retur.

Oplæg fra dialogmødet 

Havde du ikke mulighed for at deltage i dialogmøet tidligere på året, så er det muligt at se Nanna Rolvings oplæg fra dagen om udarbejdelse af forslag til det faglige program.

Lars Tomlinson har klippet og klistret så du kan se eller gense en kondenseret version af oplægget.

Video af Nanna Rolvings oplæg fra dialogmødet 

Hvis du vil vide mere om Fagkongres 2022

Som lovet har vi samlet alt information om Fagkongres 2022 på den nyoprettede Fagkongres side på Fysio.dk.

Fagkongres 2022

På siden finder I alt fra Blå bog om det videnskabelige panel, FAQ, indkaldelse af forslag til det faglige program, tidsplan samt skema til at indsendelse af forslag.