Kom på supervisionsuddannelse i 2023

Kunne du tænke dig at arbejde som supervisor og hjælpe fysioterapeuter på vej mod specialisering, er dette 10 ECTS-point modul udbudt af Københavns Professionshøjskole og kvalitetssikret af Dansk Selskab for Fysioterapi noget for dig.

04.01.2023

Supervisionsuddannelsen udbydes som deltidsstudie og undervisningen foregår dels som onlineundervisning dels med fremmøde.

Læs her hele beskrivelsen af uddannelsen

Annoncebillede fra iStock

Supervision, Coaching og Mentorskab med Træning udbydes nu for 3. gang i samarbejdet mellem Københavns Professionshøjskole og Dansk Selskab for Fysioterapi, og evalueringerne fra de 2 foregående gange viser, at modulet giver deltagerne rigtig god mulighed for at reflektere fagligt over deres egen praksis samt, at de får styrket deres kompetencer til at skabe udvikling.

Modulet udbydes af Københavns Professionshøjskole og er af Dansk Selskab for Fysioterapi (DSF), kvalificeret (bl.a. med supervisorer med fysioterapeutisk baggrund) således, at det stemmer overens med DSF’s krav til et målrettet uddannelsesforløb, hvor den studerende kan erhverve sig kompetencer som supervisor.

Modulet starter d. 6. februar 2023 og afsluttes med opgaveaflevering d. 23. juni 2023. Det er fortsat muligt i januar, at tilmelde sig uddannelsen.

Tilmelding til uddannelsen foregår her hos Københavns Professionshøjskole.