Dialogmøde om Fagkongres 2022

Få her et hurtigt overblik over præsentationer og se video med et par af deltagernes refleksioner fra dagen.

af Lars Tomlinson - 26.10.2020

Til dialogmødet d. 22. oktober i Middelfart, var der samlet repræsentanter fra et bredt udsnit af de faglige selskaber i fysioterapi.

Det Videnskabelige Panel faciliterede

På dagen deltog Nanna Rolving og Jane Andreasen fra Det Videnskabelige Panel. De sørgede for at facilitere workshops på mødet og gav desuden en rammesætning af hele forberedelsen af fagkongressen.

Det videnskabelige Panels opgave er her, at sammensætte et fagligt spor og herunder samarbejde med de faglige selskaber i fysioterapi om at komme med input til det faglige program.

Du kan her se præsentationen fra Nanna og Jane: Oplæg fra det videnskabelige panel på dialogmødet

Iøvrigt vil der inden længe blive lagt en film med deres oplæg på som selvstændig nyhed, her på siden.

Derudover gav Bibi Heiberg (Dansk Selskab for Fysioterapi) en rammesætning af mødet samt hele processen frem mod fagkongressen. Du kan her se Bibis præsentation: Rammesætning af dialogmøde

Der var massesr af god energi i lokalet og bag skærmene, hvor der deltog ca. 10 personer via video. 

Dialog i plenum om temaer til fagkonressen

Video med refleksioner fra mødet

Efter dialogmødet gav hhv. Nanna Rolving (Det Videnskabelige Panel) og Linnea Nedergaard Møller (Dansk Selskab for Fysioterapi til Voksne med Udviklingshæmning) et kort rids over deres indtryk fra dagen. Se videon her (afspilles i youtube)

De faglige selskaber vil i de kommende måneder arbejde videre med deres forskellige idéer og i starten af 2021 vil der komme konkrte forslag til indslag på Fagkongres 2022. Mere herom senere.