Nationale Kliniske Retningslinjer

Læs Dansk Selskab for Fysioterapis og de faglige selskabers høringssvar til Sundhedsstyrelsens Nationale kliniske retningslinjer.

National Klinisk Retningslinje for behandling af hjernemetastaser

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk selskab for Neurologisk Fysioterapi afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til national klinisk retningslinje for behandling af hjernemetastaser.

Læs DSF samlede høringssvar her

National klinisk retningslinje for udredning og behandling af generaliserede smerter

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi og Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til national klinisk retningslinje for udredning og behandling af generaliserede smerter.

Læs DSF samlede høringssvar her

National klinisk retningslinje for udredning og behandling af ADHD hos voksne

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk selskab for Psykiatrisk og Psykosomatisk Fysioterapi afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til national klinisk retningslinje for udredning og behandling af ADHD hos voksne.

Læs DSF samlede høringssvar her

National klinisk retningslinje for analinkontinens hos voksne

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk selskab for Urologisk, Gynækologisk, Obstretrisk Fysioterapi afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til National Klinisk Retningslinje for analinkontinens hos voksne.

Læs det samlede høringssvar her

National Klinisk Retningslinje for behandling af distal radiusfraktur

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk Selskab for Bassin Fysioterapi, Dansk Selskab for Fysioterapi I Gerontologi og Geriatri, Dansk Selskab for Smete og Fysioterapi og Dansk Selskab for Sportsfysioterapi afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til national klinisk retningslinje for behandling af distal radius fraktur.

Læs det samlede høringssvar her

National Klinisk Retningslinje for erhvervet hjerneskade

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk Selskab for Bassin Fysioterapi og Dansk Selskab for Neurologisk Fysioterapi afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til national klinisk retningslinje for erhvervet hjeneskade.

Læs det samlede høringssvar her

National Klinisk Retningslinje for Cerebral parese hos børn og unge

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Fagforum for Børnefysioterapi, Faggruppen for Bassinterapi og Ressourceperson indenfor Ridefysioterapi afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til national klinisk retningslinje for Cerabral parese hos børn og unge

Læs det samlede høringssvar her

National Klinisk Retningslinje for Bipolar lidelse

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk Selskab for psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til national klinisk retningslinje for Bipolar lidelse.

Læs det samlede høringssvar her

National Klinisk Retningslinje for KOL Rehabilitering

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk Selskab for Sportsfysioterapi og Dansk Selskab for Hjerte- og Lungefysioterapi afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til national klinisk retningslinje for KOL rehabilitering.

Læs det samlede høringssvar her

National klinisk retningslinje for udredning og behandling af ADHD hos børn og unge

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til national klinisk retningslinje for udredning og behandling af ADHD hos børn og unge.

Læs det samlede høringssvar her

Opdatering af National klinisk retningslinje for prostatakræft

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk Selskab for Fysioterapi i Gerontologi og Geriatri samt Dansk Selskab for Urologisk, Gynækologisk og Obstetrisk Fysioterapi, afgivet høringssvar til Sundhedsstyrelsens udkast til den opdaterede version af National klinisk retningslinje for prostatakræft

Læs det samlede høringssvar her

National klinisk retningslinje ved søvnforstyrrelser hos børn og unge

Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi, afgivet hørringssvar til Sunhedsstyrelsens udkast til national klinisk retningslinje for behandling med melatonin ved søvnforstyrrelser hos børn og unge. 

Læs det samlede høringssvar her