Nyheder

 • x
  Nyhed
  Velbesøgt årsmøde

  Der er et stort potentiale for at øge antallet af medlemmer af de faglige selskaber. Derfor var synliggørelse og markedsføring blandt omdrejningspunkterne da Dansk Selskab for Fysioterapi afholdte årsmøde.

  04.07.2019
 • x
  Nyhed
  Puljen til opdatering af kliniske retningslinjer, forløbsprogrammer mm. er åben

  Dansk Selskab for Fysioterapi har i samarbejde med Danske Fysioterapeuters Hovedbestyrelse vedtaget, at der fremover vil være 100.000 kr. i en åben pulje til brug for arbejdet med de kliniske retningslinjer (NKR), forløbsprogrammer mm.

  03.07.2019
 • x
  Nyhed
  Ny bestyrelse i Dansk selskab for fysioterapi

  Der er ingen nye ansigter i Dansk Selskab for Fysioterapis (DSF) bestyrelse de kommende to år. Det står klart efter Dansk Selskab for Fysioterapis generalforsamling i Middelfart.

  22.06.2018
 • x
  Nyhed
  Mange har søgt om specialisering

  Den nye specialiseringsordning har vakt gehør hos medlemmerne. Dansk Selskab for Fysioterapi har modtaget en flot stak af ansøgninger, der nu vil blive vurderet.

  02.03.2018
 • x
  Nyhed
  3 kandidater til specialiseringsrådet

  Dansk Selskab for Fysioterapi (DSF) søger tre medlemmer til DSFs specialiseringsråd, som er det godkendende organ i henhold til DSFs specialiseringsordning i fysioterapi.

  08.11.2017
 • x
  Nyhed
  Nu kan du få blåstemplet dine kompetencer

  Dansk Selskab for Fysioterapi er klar med en ny specialiseringsordning, som skal blåstemple og synliggøre den kliniske karrierevej for fysioterapeuter.

  02.10.2017
 • x
  Nyhed
  Vi skal gå i dialog

  Lars Henrik Larsen, ny formand for Dansk Selskab for Fysioterapi, tror på dialog, åbenhed og faglighed. Det skal udmøntes i mere kommunikation omkring beslutningerne, så selskabets medlemmer får større indsigt i processerne. Og så vil han bygge bro til Danske Fysioterapeuter.

  29.08.2017
 • x
  Nyhed
  Ekstraordinær generalforsamling i DSF

  Dansk Selskab for Fysioterapi afholdt ekstraordinær generalforsamling den 7. juli 2017. Der blev på generalforsamlingen valgt ny bestyrelse. Se den nye bestyrelse nedenfor.

  06.07.2017